Alanya’da Gezilecek Yerler

Alışveriş & Gece Hayatı

Alışverişi seviyor musun? Burası olman gereken yer. Alanya Çarşı, butikler, kuyumcular, hediyelik eşya dükkanları, kafeler ve restoranlarla dolu şehir bloklarından oluşmaktadır. Geceleri parti orada başlıyor! Restaurantımıza yürüme mesafesindedir.

Kızıl Kule & Alanya Limanı

Alanya Kalesi’nin doğu tarafında bulunan Kızıl Kule’nin görevi, Alanya Limanı’nı davetsiz misafirlerden korumaktı. Bu bölge, etrafta dolaşıp esintili akşamınızın tadını çıkarabileceğiniz restoranlar, kafeler ve barlarla dolu. Restaurantımıza yürüme mesafesindedir.

Kleopatra Sahili

Restaurantımız Alanya’nın dünyaca ünlü plajına 15-20 dakikalık yürüme mesafesindedir.Akdeniz’in hemen kıyısındaki plajda şezlongda güneşlenerek güzel, güneşli bir gün hayal edin…

Alanya Kalesi & Teleferik

Alanya Kalesi’nin sunduğu manzaraya ve tarihe hayran kalacaksınız. Plaj gününüzü tamamladıktan sonra Teleferik ile kaleye çıkabilir, kale duvarlarını dolaşabilir, Alanya’nın kadim tarihini okuyabilir ve küçük butiklerde alışveriş yapabilirsiniz.

Damlataş Mağarası

Damlataş Mağarası’nın solunum yolu şikayetlerine ve astıma iyi geldiğine inanıldığını biliyor muydunuz? Alanya Kalesi’nin hemen altında yer alan burası, plaj gününüzün hemen ardından ziyaret edebileceğiniz bir diğer nokta.

Dim Çayı

Denizden uzakta bir gün serinlemek için mükemmel bir yer.Toros Dağları’ndan kıyıya kadar akan bir nehirdir.Nehir, geçmişte Alanya tarımının gelişmesinde büyük rol oynamıştır, günümüzde nehir boyunca sayısız restoran ve cazibe merkezi ile dinlenme ve piknik yeri vardır.

Posted in AlanyaTags:

Table Reservation